Internationaal evenement of incentive in Dubai

Creators of Live put uit de creativiteit en ongekende ervaringen van Jacco Verschoor. Ruim 15 jaar ervaring in de internationale hospitality en evenementen branche. Dubai is het centrum van luxe en exclusiviteit met een gezonde mate van discretie. Voor onze opdrachtgever ontwikkelden wij een bijzondere incentive Dubai. Een internationaal evenement dat ingeleid werd door een intensief communicatietraject om het team te motiveren de vastgestelde targets te realiseren. Do it in Dubai!

Het oorspronkelijk plan de campagne

Onze opdrachtgever gaf aan haar medewerkers te willen bedanken voor het realiseren van de doelen. Een incentive met een bijzondere bestemming was het uitgangspunt voor zo’n 30 medewerkers. Het tijdsbestek? 4 dagen. De inzet: exclusief en high end. Het budget? Afhankelijk van de behaalde targets.

Creators of Live changed the game!

Na een grondige intake besloten wij al vrij snel dat de targets gerealiseerd moesten worden! Dit zouden we begeleiden met een live communicatie-traject. In de aanloop naar het internationale evenementen in Dubai kregen de medewerkers steeds een motiveren bericht; “Go the extra mile! Dreams do become reality.” Zonder de bestemming te verklappen maar met voldoende hints realiseerde de sales en marketing teams van de opdrachtgever de vastgestelde doelen. Een exclusief, high end incentive Dubai werd werkelijkheid.

Clientcase_Incentive Event in Dubai_Creators of Live (3).jpg
Clientcase_Incentive Event in Dubai_Creators of Live (4).jpg

Dubai een lust en een must!

Echt verrassend is Dubai voor ons als organisatoren natuurlijk niet, maar wel de bestemming die het mogelijk maakt om volledig uit te pakken. Een lust en een must! Je medewerkers belonen, je relaties waarderen. Dubai is bij uitstek de bestemming voor het realiseren van een duurzame verbinding en een levenslange herinnering. Van prachtige shows tot exclusieve evenementenlocaties, een keur aan activiteiten voor een sociaalprogramma en een 6* service. Niets maar dan ook echt niets zal het je ontbreken gedurende een incentive Dubai.

Live the dream in 4 days!

De groep vertrok vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar het Midden-Oosten. Na een comfortabele vlucht kwamen ze aan op het vliegveld van Dubai, de Marhaba service stond al klaar om na de reis op te frissen, vervolgens werd het team naar de limousine service gebracht.

Iedereen had zijn eigen kamer in het luxe 5* Vida Downtown Boutique Hotel. Een persoonlijk bericht, handgeschreven van de opdrachtgever, lag klaar op de kamers. “You have made it! Congratulations!” Gedurende deze dagen stond luxe, extravagantie en een stapel aan bijzondere activiteiten op het programma gedurende deze incentive Dubai.

Kamelenpolo, stadstour Dubai per vliegtuig, privé luxe desert safari met diner. Dromen kwamen echt uit en iedere deelnemer kreeg een bijzondere ervaring, die afgevinkt kon worden van zijn/haar bucketlist.

Vanuit de Burj Khalifa werd een bijzondere presentatie gegeven door de directeur. De unieke prestaties enkele medewerkers werd extra uitgelicht en beloond op hoge hoogte. Daarbij werd de kans waargenomen om de nieuwe strategie te onthullen voor het volgende seizoen. Natuurlijk met de bijbehorende en nieuwe targets! Misschien leiden deze doelen targets wederom tot een megasucces en ligt er weer een bijzondere incentive in het verschiet? Win-win, dus!

Succesvol Dubai!

Mede dankzij het communicatietraject voorafgaand realiseerden we Dubai als de incentive bestemming. De medewerkers behaalden de vooraf gestelde doelen en de omzet maakte het mogelijk om dit internationale evenement in Dubai te organiseren. Wat deze incentive vooral uniek maakte was naast de bijzondere activiteiten de kleine details. De handgeschreven kaartjes, de extra aandachtpunten voor ieders unieke droom en de invulling van een creatief programma waarbij rekening is gehouden met iedere medewerker. Een levenslange herinnering werd werkelijkheid!

Daag ons uit en laat ons iedere verwachting overtreffen! Wij realiseren de ultieme droom voor jou.

Clientcase_Incentive Event in Dubai_Creators of Live (2).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.