The online SDG game. Leer van het klimaatrapport!

Op 9 augustus jl. bracht het IPCC van de verenigde naties een vernietigend klimaatrapport uit. Direct op wereldwijde schaal dient er actie genomen te worden om de opwarming van de aarde tegen te gaan! Hoe gaan we dit doen? Wat is het belang van bedrijven? Wat zijn de 17 Social Development Goals uit het klimaatrapport?

The SDG Game: leer van het klimaatrapport

De afgelopen jaren was het een vaak besproken onderwerp in de media. De grondstoffen van onze aarde raken op. Meerdere keren werd er een oproep gedaan om direct in actie te komen voor een duurzamere wereld: om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Hoe gaan we dit doen? Wat is het belang voor organisatie? Wat zijn de 17 sustainable development goals uit het klimaatrapport?

Trust the magic of beginnings _ Live Events & Live communication _ Creators of Live.jpg

Wat is The SDG Game?

The SDG Game is een online spel, naast een maatschappelijk karakter is het juist ook goed als teambuilding. Het online spel is vooral ontwikkeld in deze bizarre tijden, waar thuiswerken zal blijven. Componenten die in het spel terugkomen, effectief samenwerken, communiceren, verbinden, vertrouwen en vooral het goede willen doen met elkaar. Het spel is opgezet dat je op een leuke, interessante maar toch luchtige wijze kennismaakt en leert over de 17 social development goals.

Vanuit leren over het goede, ga je het goede doen! Meer informatie of The SDG Game met jouw team spelen? Neem dan contact met ons op.

17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties

De klimaatverandering komt onder meer door uitstoot van broeikasgassen (CO2). Een van de 17 Social Development Goals is het terugbrengen van CO2 naar nul, oftewel klimaatactie! Maar er zijn nog vele meer Social Development Goals (SDG’s) van de verenigde naties. Tijdens een interactief online spel leren jouw medewerkers over de 17 belangrijkste doelen van de verenigde naties. 6 andere Sustainable Development Goals zijn, bijvoorbeeld:

Geen armoede
Geen honger
Voor iedereen kwaliteitsonderwijs
Fatsoenlijk werk en daardoor economische groei
Betaalbaar en schone energie
Inclusiviteit, gendergelijkheid

Clientcase _ Sustainable development Game Online _ Creators of Live (4).jpg

Geef terug, voor een betere wereld

Als opdrachtgever of als team kunnen jullie gezamenlijk besluiten om na het spel één van onze stichtingen extra te doneren. In een team van 6 personen adviseren we dan gezamenlijk een bijdrage te doen van € 30,00. Zo is het mogelijk een bijdrage te doen aan B1G1: Business for Good. Een Amerikaanse stichting die 3 SDG’s Bundels kent: Actieve Economie, Mooie Samenleving en Schone Aarde. Gezamenlijk bestrijden deze de 17 Sustainable Development Goals. Er is ook de mogelijkheid een bijdrage te doen aan stichtingen waar wij ons betrokken bij voelen, zoals:

Geef onze aarde door; draag bij aan een duurzamere wereld.

Speelt het klimaatrapport binnen jouw organisatie? Wil je je medewerkers meer bewust maken over de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties? Met The SDG Game zetten we ons in voor een betere wereld, deze online teambuilding is te spelen vanaf 20 personen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Clientcase _ Sustainable development Game Online _ Creators of Live (2).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.