Virtueel verbinden. Bezoek in anderhalf uur de grootste festivals ter wereld!

Wat als je een team van zo’n 50 personen over de hele wereld met elkaar wil verbinden en dit op een humoristische en speelse wijze wil aanpakken? Een wijze die past bij het hier en nu, deze zomer en deze wereld aan mogelijkheden wat betreft communiceren? That’s right! De Creators of Live expertise in online evenementen.

Het oorspronkelijk plan de campagne

Het verzoek van onze opdrachtgever was een online teambuilding evenement waarbij door communicatie de verbinding aangegaan wordt. De details waren glashelder: een online escape room en circa 50 personen over de hele wereld. Het tijdsbestek? Anderhalf uur. Tijd voor een uitgebreide intake: dieper ingaan op het vraagstuk, het dilemma blootleggen en werken naar een win-win situatie.

Plot twist: Creators of Live changed the plan

Na de grondige intake werd duidelijk dat een online escape room niet matchte met het doel van de opdrachtgever. Onze expertise zorgde dan ook voor een plot twist: change of plans voor maximale doeltreffendheid. Wie heeft er ooit nee gezegd tegen een exclusief festival evenement? Creators of Live speelt in op de onmogelijkheden.

Clientcase_Online Festival Game _ Creators of Live (3).jpg
Clientcase_Online Festival Game _ Creators of Live (1).jpg

The Global Festival Game

Bezoek in anderhalf uur de grootste festivals van de wereld. Virtueel! Helemaal passend bij deze zomer, waar festivals grotendeels nog geschrapt moeten worden en organisaties geen (internationale) evenementen kunnen organiseren. Én helemaal passend bij het doel van de opdrachtgever: verbinding vanuit een goede sfeer, humor, spel en communicatie. Check, check, check en chéck.

Deze online teambuilding game sluit aan bij de periode waar we wereldwijd inzitten, lonkend en verlangend naar het startschot van de heropening van de samenleving. Met Creators of Live kunnen festivalliefhebbers weer uit hun dak gaan. Op unieke wijze naar het gewenste effect!

Ontdek de zeven grootste festivals van de wereld

The Global Festival Game vraagt om betrokkenheid van alle deelnemers. Op die manier werken we – ook online – naar een optimale win-win situatie voor de opdrachtgever. Van exclusieve save the date tot een hilarische, maar doelgerichte ervaring: zo gaat dat in zijn werk.

Save the date
Een goede warming up is key. Vooraf communieren we vanuit Creators of Live een ‘save the date’ Standaard? Dat kennen wij niet. Met behulp van unieke vormgeving, verrassende inspiratievideo’s en heldere instructies brengen wij iedere individuele deelnemer in de juiste (festival)sfeer.

Van pop tot rock en van dance tot trance
Tijdens de centrale introductie geeft de directeur of leidinggevende het evenement een extra boost met een persoonlijke aftrap. In teams van vijf personen vertrekken de samengestelde teams naar de break-out rooms, waar onze begeleiders klaar staan met tips en tricks tijdens het spel.

The aim? Raadsels, hersenkrakers en opdrachten samen zo goed en snel mogelijk oplossen om dan eindelijk de zeven grootste festivals van de wereld te ontdekken. Van pop tot rock en van dance tot trance: get ready voor een gezellige, hilarische én unieke manier van teambuilding.

Is exclusieve verbinding ook jouw volgende stap?

Wát was het online teambuilding evenement een succes! Hier had geen (virtuele) escape room aan kunnen tippen. Creators of Live draagt bij aan verbinding binnen het team, humor, luchtigheid en optimale waardering. Dat doen we high end, exclusief en buiten alle standaarden.

Zijn gebaande paden ook niét jouw paden? En ben je benieuwd wat wij voor jouw case in petto hebben? Daag ons uit en laat ons iedere verwachting overtreffen. One for the team!

Clientcase_Online Festival Game _ Creators of Live (1).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.