Bijzondere kookworkshop met aandacht

Creators of Live organiseert niet alleen exclusieve, high end evenementen. Wij zijn namelijk ook jouw persoonlijke assistent bij het boeken van de mooiste activiteiten, vergaderingen of het vinden van bijzondere locaties. Zo kregen wij de vraag van Eye Wish voor een overheerlijke kookworkshop speciaal voor het team. Zo traden wij in contact met Het Nut en realiseerden we gezamenlijk een bijzondere, exclusieve workshop voor het team. 

Het oorspronkelijke verzoek van Eye Wish.

Vanuit Eye Wish kregen wij de vraag om een kookworkshop te organiseren in de omgeving van Utrecht. Het team van Eye Wish komt deels uit Nederland en uit België. Ergens tussen in zou fijn zijn. Utrecht mocht het worden. Geografisch gezien vonden wij locatie Het Nut in Beesd een passendere invulling. Gelegen aan de A2 en makkelijk te bereiken, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij de organisatie van deze aanvraag, verzorgden wij een mooie presentatie van de locatie. De mondiale kookworkshop mocht het worden. In overleg met Het Nut werd de kookworkshop tot in de puntjes verzorgd. Van de aankleding en decoratie op de tafels, tot het voorbereiden van de workshop. Een feestelijk drankje bij aankomst met 2 amuses werden bediend. De teams gingen met elkaar in verschillende kleinere groepen aan de slag om de gerechten te bereiden.

Clientcase _ Kookworshop met aandacht _ Het Nut42 _ Creators of Live (2).jpg
Clientcase _ Kookworshop met aandacht _ Het Nut42 _ Creators of Live (3).jpg

De recensie van Eye Wish:

“De aangelegenheid voor de kookworkshop was om het team te bedanken voor hun inzet tijdens de verkoop van Eye Wish. Omdat we collega’s uit NL en België bij elkaar wilden brengen, hebben we Creators of Live gevraagd een locatie te zoeken die voor iedereen goed aan te rijden was. Via Creators of Live werd Het Nut voorgesteld. Een verrassende locatie waarbij de je de locatie volledig voor jezelf hebt.

Erg prettig waardoor het een mooie avond was alleen met collega’s onder elkaar. We konden vooraf aan de kookworkshop heerlijk buiten zitten voor het ontvangst en tijdens de kookworkshop konden wij de gerechten mee voor bereiden waarna de kok deze later zelf zou afmaken. Hierdoor was er voldoende afwisseling van de avond en konden we bijpraten na een intensieve periode die we met elkaar hebben meegemaakt.  De locatie en invulling van de avond sloten precies aan op wat wij graag wilden!

Het contact met Creators of Live is erg prettig en verloopt via mail, telefoon en app. De bereikbaarheid is goed en vanuit Creators of Live waren zij ook aanwezig om de start van de avond goed te laten verlopen. Dankjewel hiervoor!”

Jouw exclusieve persoonlijke assistent?

Naast het organiseren van exclusieve, high end evenementen is Creators of Live ook jouw persoonlijke assistent voor de kleinere uitdagingen. Voor iedere hospitality aanvraag kent Creators of Live een passende oplossing. Met ruim 15 jaar kennis en ervaring binnen de hospitality en event industrie bouwen wij op een bijzonder netwerk van creatieve partners. Gezamenlijk streven we naar die passende invulling, waarbij verwachtingen overtroffen worden!

Een prangende hospitality vraagstuk? Kennismaken voordat die prangende vraag komt? Wij leren je graag beter kennen. Tijdsdruk? Boek dan direct een afspraak via onze agenda voor een virtuele introductie. Of neem contact op, dan komen wij graag naar je toe.

Clientcase _ Kookworshop met aandacht _ Het Nut42 _ Creators of Live (1).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.