Sociaal leden-evenement voor Tandartsen

Na tijden van corona wilden ca. 30 tandartsen weer met elkaar verbinden en sparren. Nieuwsgierig hoe iedere specialist de afgelopen periode heeft ervaren. Kennis delen, inspireren en verbinden met elkaar. Creators of Live kwam via LinkedIn in contact met Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Het beloofde een bijzondere leden bijeenkomst te worden voor het KNMT.

De oorspronkelijke aanvraag voor een sociaal leden-evenement.

Via LinkedIn kwamen wij de oproep van het KNMT tegen voor een zomerse en feestelijke locatie nabij Rotterdam. Geschikt voor een leden bijeenkomst op 1,5 meter met een gezellige ongedwongen barbecue. Wij reageerden en kwamen in contact met het KNMT. Na een telefonische intake werden de wensen, de (on)mogelijkheden en vooral de noodzakelijkheden doorgenomen. Eventueel aangevuld met een interessante lezing? De details voor het sociale evenement waren ons duidelijk, wij konden aan de slag.

Een uitgebreid voorstel met de (on)mogelijkheden

Volgens plan, snel en accuraat schreven wij een passend voorstel voor het KNMT. Hierin werden de mogelijkheden rondom de COVID 19 maatregelen opgenomen. De locaties werden stuk voor stuk gedetailleerd voorgesteld, met onze persoonlijke aanbeveling. Als toevoeging stelden wij ook een spreker voor. Een spreker die de bijeenkomst zou versterken. Oorspronkelijk zou het KNMT de spreker voor de lezing zelf regelen. Wij wisten het KNMT te overtuigen en zij kozen voor onze aanbeveling.

Clientcase_member event for dentists _ Creators of Live.jpg

Het sociale evenement voor tandartsen

Het sociale evenement voor deze specialisten was anders dan anders. Een feestelijke en gezellige BBQ. Het doel om de collega’s binnen het vak weer met elkaar te verbinden. Geen formele agenda, geen standaard locatie. Dit leidde tot een verrassende locatie onder Rotterdam, Hofstede de Paradijshoeve. Een duurzame en bewuste locatie nabij de Noord, gelegen langs de A15.

HET MEEDENKEN EN DE COMMUNICATIE IN HET VOORTRAJECT HEBBEN WIJ ALS ZEER PRETTIG ERVAREN. DE ORGANISATIE WAS UITSTEKEND EN ER WERD GOED MET ONS MEEGEDACHT! – KNMT

Bij het samenstellen van de voorstellen hebben we rekening gehouden met een duidelijk overzicht van de locaties. De randvoorwaarden en de investeringen. Als kers op de taart kwam Creators of Live met een unieke lezing van Pauline Sterenborg over “Gastvrijheid bij de Tandartspraktijk”. Een ‘hottopic’ binnen de tandheelkunde. Hoe stel je de patiënt op zijn/haar gemak? Wanneer ben je als tandarts autonoom en wanneer schik je je in een dienstverlenende rol? Wat is de meerwaarde voor jouw praktijk als je gastvrij bent? Door praktijkvoorbeelden en illustraties in de lezing van Pauline werden de tandartsen bewust van het belang over “Gastvrijheid bij de Tandartspraktijk”.

WE WAREN BLIJ VERRAST MET HET VOORSTEL VOOR DE LEZING VAN PAULINE! ONTZETTEND LEUK DAT JE ZO MET ONS MEEDACHT! - KNMT

Opnieuw verbinden tijdens een live bijeenkomst?

“Onder de tandartsen waren de reacties lovend over de verrassende locatie en de inspirerende lezing van Pauline. Wellicht tot een volgende bijeenkomst, wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.” Gaf onze opdrachtgever aan tijdens de evaluatie.

Na de coronacrisis, is het belang om te verbinden nog nooit zo groot geweest. Elkaar ontmoeten, nieuwe samenwerkingen tot stand laten komen, inspiratie met elkaar delen. Verbinden door unieke live bijeenkomsten en live events! Wij zijn ongelofelijk trots op één van onze eerste opdrachtgevers. Dankbaar en verheugd dat het KNMT ons deze opdracht heeft toevertrouwd. 

Kunnen wij jou verrassen? Of meedenken bij de organisatie van jouw evenement? Wij komen graag met je in contact.

Clientcase_ Member event for dentists in The Netherlands _ Creators of Live (2).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.