Online teambuilding events voor Randstad

Afgelopen december was het helaas door de maatregelen niet mogelijk om fysieke evenementen te organiseren. Zo was het niet mogelijk om weer eens écht te verbinden met elkaar. Om elkaar beter te leren kennen, of juist te weten te komen wat momenteel speelt bij de collega’s, bedachten wij voor de internationale teams van Randstad interactieve online teambuilding events in samenwerking met onze creatieve partners; Race Around The World Festive Edition & Break-Out Bingo Festive Edition. Wij zijn trots dat we deze prachtige recensie mogen vermelden.

De oorspronkelijke vraag vanuit Randstad

In december sluiten we het kalenderjaar 2021. In de aanloop naar de feestdagen willen we graag met onze internationale teams samenkomen. Fysiek, is helaas niet mogelijk door de maatregelen en complexiteit vanuit de verschillende landen. Online is de enige mogelijkheid. We willen verbinden, humor, online communiceren met elkaar en veel interactie. Daarbij gaat het om verschillende teams met enkele medewerkers die voor beide teams werken, waardoor we verschillende teambuilding spellen willen.

Clientcase_online teambuilding events for Randstad _ Creators of Live (3).jpg

Race Around The World Festive Edition

Een unieke online teambuilding waarbij de kerstman en elven de wereld over reizen. Tijdens het reizen over de hele wereld heeft het spel als doel om diverse vragen en opdrachten op te lossen, om zodoende bij de landen verschillende kerstgeschenken te brengen. Race Around The World Festive Edition laat collega’s uit thuisisolatie komen door te verbinden, te communiceren en vooral te genieten op een informele manier. Creatief denken en scherpe onderzoeksvaardigheden zijn vereist om de vragen en opdrachten op te lossen. Het team met de meeste punten wint de eer en ontvangt een oorkonde; “dankzij jouw deelname geef je kinderen in India toegang tot een online lessysteem.”

"Echt een aanrader!"

“Zowel Race Around The World Festive Editie als Break-Out Bingo Festive Editie was ontzettend leuk om met onze global teams te spelen. Jacco van Creators of Live heeft het goed georganiseerd en hij was heel flexibel toen we het moesten verzetten. Vooraf heeft hij uitleg gegeven over de games, zodat we goed voorbereid waren. Echt een aanrader!” – Randstad.

Break-Out Bingo Festive Edition

Een ander online teambuilding event voor Randstad dat we mochten organiseren. Een gedegen speluitleg nam de collega’s snel mee door het spel. Gedurende dit spel kom je vooral meer te weten over elkaar. Geen traditionele bingo, maar vragen gepersonaliseerd over je collega’s. Voor dit nieuwe team een humorische en informele manier om snel kennis te maken met elkaar. De interactie was hoog en iedereen ging opzoek naar de juiste namen van collega’s bij de verschillende vragen. Met deze BINGO! werd het team versterkt en de relaties met elkaar verbeterd door elkaar persoonlijk beter te leren kennen. Samen ging de collega’s opzoek naar raakvlakken, persoonlijke interesses, het verbeteren van communicatie vaardigheden en vooral had iedereen ‘digitaal’ veel plezier!

Clientcase_online teambuilding events for Randstad _ Creators of Live (4).jpg

Online communiceren en met elkaar verbinden

In de periode van het coronavirus is het continu zoeken naar de mogelijkheden binnen de onmogelijkheden. Creators of Live is dan ook trots op de creativiteit van ons team en onze partners. In co-creatie met Randstad en onze creatieve partners lukte het om deze internationale teams met elkaar te verbinden op een interactieve en informele manier. Waar voldoende ruimte was om met elkaar te lachen en emotioneel te verbinden!

Ook online verbinden met je team of op informele wijze elkaar persoonlijk beter leren kennen? Wij komen graag vrijblijvend in gesprek.

Online and hybride event management with Creators of Live  (4).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.