Training Event in Madrid

Voor haar opdrachtgevers organiseerde Creators of Live een uniek training event in Madrid. Tijdens dit training event werden exclusieve locaties het toneel voor deze bijzondere vergaderingen, korte break-outs en een afwisselend sociaal programma.

De bestemming Madrid werd gekozen uit een voorselectie van 5 verschillende bestemmingen. De reistijden waren hierbij van wezenlijk belang. Bij het maken van de afwegingen bleek Madrid toch de meest voor de hand liggende bestemming.

Het training event werd georganiseerd voor ca. 60 deelnemers in het gracieuze Madrid, waar we juist niet de gebaande paden bewandelden. Het creatieve en alternatieve Madrid werd het terrein, aangezien het vermoeden bestond dat vele gasten wellicht al eerder in Madrid geweest waren.

Creatief en Alternatief Madrid

Creators of Live kent een groots en gevestigd kwalitatief goed netwerk, dankzij het netwerk kunnen wij rustig stellen dat wereldwijd eventmanagement één van onze specialismen is. Het geeft steeds weer een bijzondere voldoening als het lukt een evenement succesvol in het buitenland te organiseren, niet alleen de taalbarrière maar ook de cultuur verschillen maken dit vaak extra moeilijk.

Gelukkig zijn wij niet vreemd in Madrid en na wikken en wegen ontstond er uiteindelijk een bijzonder evenement voor onze opdrachtgever. Vlak voor dat het evenement in Madrid plaats zou vinden, moesten we toch nog bijschakelen. Het eventboek en de afspraken waren keurig afgestemd, echter de drukte op Schiphol liet de vlucht niet doorgaan. Waardoor er een alternatieve vlucht gekozen werd. We konden hierop anticiperen, zodat onze opdrachtgever alsnog het gehele event in Madrid heeft kunnen houden.

Clientcase _ Training Event in Madrid _ Creators of Live (2).jpg

Authenticiteit en creativiteit kwamen samen.

Gedurende het training evenement hielden we ons voor om het authentieke met het creatieve van Madrid samen te brengen. Zo werd er een opening georganiseerd in cocktailbar Museo Chicote, vlak na aankomst in Madrid waar tevens de check-in snel verliep. De gasten verbleven in het mooie en centraal gelegen Catalonia Gran Via Hotel.

De volgende dag stonden de eerste vergaderingen in de vroege ochtend al gepland. Een mooi programma van inhoudelijke sprekers was door onze opdrachtgever verzorgd. Onze eventmanager hield toezicht op de coördinatie en, of alle facetten die besproken waren ook daadwerkelijk geleverd werden zoals deze bedoeld waren. In de avond stond een authentieke avond Madrid op de planning, waar het gezelschap tijdens het diner verrast werd door Spaanse Gitaristen.

De volgende dag werd er in de ochtend vergaderd werd in het Catalonia Gran Via en in de middag gingen de vergaderingen verder in een bijzondere privé locatie in Salamanca. De locatie was door ons exclusief afgehuurd en wij brachten de verschillende partijen in zoals, audiovisuele techniek, bloemist, cateraar, entertainment en gastvrouwen. Een lunch werd verzorgd als het ontvangst en deze werd begeleidt met een Cajon speler en een Spaanse gitarist. Deze klassieke en sprookjesachtige locatie is gevestigd aan de Jorge Juan ten midden van de rijke wijk Salamanca.

De avond werd afgesloten op één van de vele rooftops die de stad kent. Met een fenomenaal uitzicht over Madrid. Een standing cocktail diner werd hier verzorgd waarbij de overheerlijke tapas geserveerd werden.

Recensie:

Dankzij onze geweldige samenwerking met Creators of Live zijn we erin geslaagd een zeer aantrekkelijk trainingsevenement te organiseren voor onze deelnemers. Tijdens de hele voorbereidingsfase voelden we ons erg gesteund door Jacco, die altijd bereid was om deel te nemen aan vergaderingen en die bijzonder vaardig is in het omgaan met onvoorziene problemen onderweg. Vooral de annulering van de terugvlucht slechts één maand voor de evenementdatum veroorzaakte de nodige stress en we vreesden dat we het hele evenement moesten annuleren. Jacco slaagde erin een andere terugvlucht voor de hele groep te regelen en deed creatieve suggesties om het trainingsprogramma en het sociale programma te reorganiseren.

Madrid bleek een absoluut fantastische locatie voor dit evenement. Het hotel lag in een prachtige wijk van de stad en we werden meegenomen naar vele gedenkwaardige plekken, zoals een beroemde cocktailbar, een oud monumentaal gebouw waar we een van de bijeenkomsten hielden en de rooftop bar die we de laatste avond bezochten voor een cocktaildiner en feest. Dit was absoluut de kers op de taart!

Voor live events & live communicatie

Creators of Live organiseert en creëert samen met haar partners bijzondere live evenementen en live communicatie. Zo ontwerpen wij het Event Experience Design en houden we rekening met alle facetten. Voor dit training event ging het erom, om niet de gebaande paden te bewandelen maar alles net anders te doen dan anders.

Een levenslange herinnering kwam tot stand. Dit trainingsevent van 4 dagen in Madrid had de focus op haar gasten, inhoudelijk sterke vergaderingen en discussies, verbinden met elkaar na 2 jaar afwezigheid en vooral te genieten van mooie locaties die op een verrassende wijze alle hoeken van Madrid lieten zien.

Ook een internationaal evenement of incentive voor jouw organisatie organiseren? Benieuwd naar onze mogelijkheden? Laten we dan eens kennismaken!

Clientcase _ Training Event in Madrid _ Creators of Live (4).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.