Wij zijn Creators of Live

Niets liever dan verbinden, netwerken, prikkelen door beleving, emoties creëren en levenslange herinneringen te organiseren. Dat is de drijfveer die Jacco Verschoor aanzette om in juli 2021, Creators of Live op te richten. Toen nog in de tijd dat een pandemie de wereld in zijn greep hield.

Creators of Live is een jong en dynamisch bedrijf. Flexibel ingericht om te kunnen blijven verbinden, te inspireren en mensen te prikkelen door beleving en levenslange herinneringen te creëren. Het team werkt via een creatieve, exclusieve en vooral gastvrije werkwijze en past dit graag toe bij het ontwikkelen en organiseren van live evenementen en live communicatie.

Wat ging daaraan vooraf? Ruim 15 jaar ervaring binnen verschillende organisaties in de internationale Hospitality & Eventbranche.

Een diversiteit aan Live evenementen met de wereld als decor.

Creators of Live is een advies- en organisatiebureau voor evenementen met de wereld als decor. Wij staan voor live communicatie en live evenementen van Nederland tot de meest exotische bestemmingen en daartussenin. Een full-service organisatiebureau voor (brand) experiences, incentives, meetings, congressen en evenementen. Wij werken volgens onze eigen creatieve, exclusieve en vooral gastvrije methode vanuit onze kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes. Oftewel verwachtingen zullen we overtreffen en verhalen laten we leven!

Trust the magic of beginnings _ Live Events & Live communication _ Creators of Live.jpg

De kernwaarden van Creators of Live

  • Liefde voor het vak, de wereld en iedere gast, waar wij oprecht aan willen bijdragen.
  • Respect voor ieder individu en de aarde. Dit begint al bij ons intensieve samenwerkingstraject waarin we het Event Experience Design plan ontwikkelen. Daarbij maken we bewuste keuzes voor ieder individu en onze aarde, voor een eigentijds event plan.
  • Interesse in ieder merk, iedere organisatie en iedere genodigde. Wij brengen verhalen tot leven en merken tot ervaringen. Daarom leren wij jou, het merk of de organisatie graag écht kennen.
  • Succes! Door het intensieve traject van advies tot organisatie maken van iedere vorm van ‘live’ een levenslange, adembenemende herinnering. Hierbij zetten we sterke communicatie en solide branding van jou als persoon, het merk of de organisatie centraal.

We create Live!

Wij laten verhalen leven en creëren levenslange herinneringen!

Dankzij de expertise van ruim 15 jaar in de Hospitality & Eventbranche hebben we een groot en exclusief netwerk kunnen bouwen van partners over heel de wereld. Daarom schrikken grenzen ons niet af en zijn de mogelijkheden juist grenzeloos.

Onze liefde voor live communicatie en live events stelt ons in staat om verhalen tot leven te laten komen. En onze oprechte interesse zorgt ervoor dat ieder evenement resulteert in levenslange herinneringen.

Ieder live evenement starten wij met een samenwerkingstraject met onze opdrachtgever. Onze creatieve, exclusieve en gastvrije werkwijze vormt de basis van dit traject, zo voorkomen we verkeerde verwachtingen en blijft de samenwerking transparant.

Wij staan te popelen om je beter te leren kennen. Laten we eens kennismaken.

Live events & Live communication _ Creators of Live.jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.