Het creatieve event-partner netwerk!

Creators of Live is een advies- en organisatiebureau voor evenementen met de wereld als decor. Wij staan voor live communicatie en live evenementen van Nederland tot de meest exotische bestemmingen en daartussenin. Een full-service organisatiebureau voor (brand) experiences, incentives, meetings, congressen en evenementen.

Om het Global Event Management steeds weer het beste voor onze opdrachtgevers te realiseren werken wij met een sterk team aan verscheidene partners, van hotels tot locaties van convention bureaus tot entertainment en AV-leveranciers. Al deze partners dragen hun steentje bij voor die exclusieve levenslange herinnering. Samen laten wij verhalen tot leven komen!

Dankzij onze ervaring van ruim 15 jaar bij verschillende bedrijven in de Event & Hospitality industrie kennen wij de wegen en werken we met een groots netwerk. Trots en dankbaar voor onze bijzondere partners, want samen realiseren we steeds weer de mooie opdrachten van onze opdrachtgevers, wereldwijd.

Onze creatieve event-partners:

CLC-Vecta. De branchevereniging voor Live Communicatie! Vanuit kennisverrijking, verbindingen en juridische expertise besloot Creators of Live lid te worden van de meest prestigieuze branchevereniging in de eventbranche van Nederland. Vanuit deze positie is het voor Creators of Live mogelijk flexibel te bewegen en vraag en aanbod continu samen te brengen.

Executive-Assistance. Samen met Executive-Assistance verzorgen we bijzondere live evenementen. We ondersteunen de secretaresse, personal assistent en executive assistent voor de organisatie van bijzondere vergaderingen, workshops, lezingen, presentaties en uiteenlopende zakelijke evenementen. 

Masters HQ. Het exclusieve en bijzondere netwerk van Masters HQ draait om exclusiviteit, high performance en luxury. Creators of Live is aan hen verbonden om dankzij dit netwerk op topklasse te presteren. We inspireren, verbinden en netwerken om zodoende een kruisbestuiving te realiseren tussen opdrachtgever en creatieve partners.

MPI. Meeting Professionals International heeft haar eigen chapter in Nederland. Wij zijn zowel aangesloten bij het Nederlandse Chapter als mondiaal. Zo mochten wij deelnemen aan diverse internationale & nationale bijeenkomsten van deze mooie branchevereniging.

Onze creatieve event-partners; wereldwijd:

Global Event Mates. The best is yet to come in het open en online network van Global Event Mates. Zij vertegenwoordigen specialistische eventbureaus met ieder zorgvuldig geselecteerd aan de hand van hun kennis en bijzondere resultaten. Creators of Live is lid uit de gedachte verbinden op een werelds niveau.

Global DMC Partners. Een werelds netwerk van creatieve en kwalitatieve eventbureaus met ieder zijn, haar specialisme in zijn/haar land. Door het accurate en grondige selectieproces van Global DMC Partners bouwen we op een sterk en vertrouwd netwerk. Tegelijk presenteren zij onze merken Creators of The Netherlands, Creators of Belgium, Creators of Luxembourg en Creators of The Gambia.

Evintra. Een groots en werelds online netwerk waar partners en leveranciers op een kwalitatief hoog niveau gescreend worden alvorens zij gepresenteerd worden in het netwerk. Daarbij is er een intensieve samenwerking met Creators of The Netherlands, Creators of Belgium, Creators of Luxembourg en Creators of The Gambia.

World of DMC’s. Een mondiaal partner netwerk met een heel hoogkwalitatief niveau voor specialisme en organisatie van een scala een DMC’s (Destination Management Companies). Wij wisselen kennis en ervaringen uit en Creators of The Netherlands wordt vertegenwoordigd op hun website.

Business gatherings and corporate meetings & events with Creators of Live.jpg

Onze ultieme creatieve event-partners:

Het ultieme netwerk bestaat niet, daarom is Creators of Live continu aan het netwerken, bijleren voor nieuwe kennis en kunde in de wereld van Global Event Management. Het is voor ons belangrijk dat onze kernwaarden: liefde, respect, interesse en succes in al onze concepten en event design plannen tot uiting kunnen komen. Dit doen we om de absolute duurzame en inclusieve belevenis te realiseren.

Vanuit deze gedachten blijven wij in de continu veranderende wereld ontdekken voor nieuwe creatieve partners en innovatieve mogelijkheden. Om zodoende steeds de verwachtingen van onze opdrachtgevers te kunnen overtreffen.


Organise a conference or symposium or congress with eventprofessionals Creators of Live for live events and live communications.jpg

Benieuwd wat wij met onze event-partners voor jou kunnen betekenen?

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Ben je benieuwd wat onze creatieve event-partners voor jou kunnen betekenen? Wil je weten hoe Creators of Live voor jou te werk kan gaan? En wil je jouw verhalen tot leven laten komen door middel van unieke evenementen?

Wij zetten onze partners graag in voor het succes van jouw live event of live communicatie intern of extern voor jouw organisatie of merk. Samen werken we naar een succesvol evenement en een levenslange herinnering, voor we hier zijn zal er een intensieve samenwerking aan vooraf gaan. Op deze manier weten we verwachtingen te overtreffen en een uiterst creatief Event Design plan te ontwikkelen. En tijdens dit proces maken we bewuste keuzes voor een duurzame en inclusieve ervaring.

Laten we bij het begin beginnen? Een kennismaking.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.