Onze werkwijze

Als creatief advies en organisatiebureau leren wij jou graag beter kennen. Dit stelt ons in staat om naar jouw (merk) verhaal te luisteren. Wat is belangrijk voor jou en jouw organisatie? Er zijn tal van evenementen die wij graag organiseren, maar wat sluit aan bij jullie wensen?

Wij luisteren graag naar ieder merk of organisatie en brengen jullie verhaal tot leven door live communicatie en live evenementen. Creators of Live bouwt op de expertise van Jacco Verschoor die ruim 15 jaar ervaring heeft bij verschillende organisaties in de internationale hospitality & eventbranche.

Wij werken vanuit een passie om mensen te verbinden, zintuigen te prikkelen, emoties los te maken en daardoor levenslange herinneringen te organiseren. Dat is onze drijfveer en dit doen volgens onze creatieve, exclusieve en gastvrije werkwijze.

Stel ons jouw vraag, wij zorgen voor het antwoord!

  1. Laten we beginnen bij het begin; een kennismaking. Wij leren jou en je verhaal graag kennen. Wat speelt er bij jullie? Is er een vraag? Waar kunnen wij jullie bij ondersteunen? Hoe zou je het zelf graag zien? Mogen wij vrij ontwikkelen en bedenken? Waar staat jouw merk of organisatie voor?
  2. Jouw verhaal zal ons raken. Door jou, je organisatie of merk te leren kennen zal dit ons raken. We gaan graag voor je aan de slag. Je ontvangt van onze een eerste aanzet. Hierin vertellen wij hoe wij denken de samenwerking in te vullen.
  3. Zijn wij op de juiste weg? Ben je het eens met onze eerste aanzet? Dan werken wij dit graag verder uit tot een plan. Een plan om jouw verhaal tot leven te laten komen. Waarbij we op weg gaan naar een levenslange herinnering.
  4. Hebben wij je geraakt? Hebben wij je geraakt door ons plan? Ben je net zo enthousiast als wij? Zo ja, maak dan je borst maar nat. Door onze creatieve, exclusieve en gastvrije werkwijze hebben wij ook graag een intensieve samenwerking. Hierin reflecteren we continu de genomen stappen, zodat we verkeerde verwachtingen kunnen voorkomen. Wel, zo transparant.
Unique private dining events with Creators of Live for global event management.jpg

Creatief advies en organisatiebureau

Creators of Live is een advies- en organisatiebureau voor evenementen met de wereld als decor. Wij staan voor live communicatie en live evenementen van Nederland tot de meest exotische bestemmingen en daartussenin. Een full-service organisatiebureau voor (brand) experiences, incentives, meetings, congressen en evenementen. Wij werken volgens onze eigen creatieve, exclusieve en vooral gastvrije methode vanuit onze kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes. Oftewel verwachtingen zullen we overtreffen en verhalen laten we leven!

We create live!

Klaar voor een fijne en leuke samenwerking? Laat dit het begin zijn van een langdurige relatie. Dat is immers onze insteek. De mogelijkheden zijn eindeloos én grenzeloos, daarom leren wij je graag kennen. Laten we beginnen bij het begin.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.