Online relatie evenement

Online relatie evenement

On top of mind blijven bij relaties, terwijl het universum niet altijd meewerkt? Bij Creators of Live zijn wij thuis in online relatie evenementen en knallen we keihard tegen de onmogelijkheden in. Het doel? Zichtbaar blijven, waardevolle data genereren en kennis delen. We zijn apetrots op onze formats.

Onze populairste relatie evenementen

Het rondetafelgesprek. Verbind deelnemers met experts en zorg ervoor dat ze samen dieper ingaan op de inhoud van een product of innovatieve werkwijze.

De talkshow. Aan een echte grote talkshow tafel presenteren deelnemers zich en vertellen alles over hun visie op de te bespreken inhoud. Aanvullende genodigden? Een dagvoorzitter, moderator of opdrachtgever. Jouw vraagstuk of dilemma in een DIY talkshow. Dat regelen we!

De expertsessie. Haak experts of sprekers uit de branche aan om te enthousiasmeren en informeren over het centrale onderwerp. Denk aan een nieuwe dienst, innovatieve werkwijze of algemene toegevoegde waarde voor de markt. We sturen deelnemers vragen en polls voor relevante en waardevolle informatie. Begrijpen je relaties wat jouw doel is met dit online relatie evenement?

Online brainstormen. Ontvang informatie van relaties met dit waardevolle online relatie ev Waar staan we? Waar bieden we toegevoegde waarde? Hoe maken we ons – ook in het nieuwe normaal – onmisbaar? En wat is de visie van relaties op onze service van afgelopen jaar? Bijzondere, persoonlijke vragen leiden tot een berg aan input. Het gewenste resultaat? Concrete nieuwe acties en oplossingen voor nóg meer succes!

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Laten we tegen alle onmogelijkheden in gaan

En ze omzetten naar mogelijkheden. Zo werken we van jou vraagstuk of dilemma naar een succesvol online relatie evenement. Zullen we beginnen met een kennismaking? We zijn reuzebenieuwd naar jouw wensen en doelen.