3 online teambuilding spellen tijdens de kerst

Door het versoepelen van de maatregelen is er steeds meer mogelijk! Zo organiseren wij graag jouw Kerst private dining of eindejaar evenement. Wij begrijpen dat deze tijd ook nog veel onzekerheid met zich meebrengt. Voor diegene die nog liever het zekere voor het onzekere neemt of te maken heeft met de internationale maatregelen, hebben we 3 inspirerende en gezellige online teambuilding spellen geselecteerd. Benieuwd naar de mogelijkheden of onze eindeloze creativiteit?

Online: kerst break-out bingo

Je team wordt opgedeeld in kleinere teams. Na een spel uitleg verdelen wij de teams over de verschillende break-outs. Spelenderwijs leer je je team beter kennen. Een tof spel, voor teams die dit jaar grote veranderingen hebben doorgemaakt. Gedurende de bingo is het jouw taak om jouw bingo kaart vol te krijgen. Dit doe je door opzoek te gaan naar de antwoorden binnen je team: “Wie heeft er drie kinderen?” “Welk teamlid poetst zijn of haar tanden met Colgate?” Het spel is te personaliseren met vragen over het bedrijf of je team in het algemeen, zo zijn er bonuspunten te winnen. De winnaar strijkt met de eer, want op een gezellige en leuke wijze heb jij je collega’s beter leren kennen!

Online: kerst rond de wereld

Gezamenlijk met je team wijs je één kerstman aan, de overige teamleden zijn de kerstelven. Tijdens deze online teambuilding reis je over de hele wereld. Het is jullie doel om zo veel mogelijk kerstcadeaus in verschillende landen te brengen. Dit lukt alleen bij het oplossen van de vragen, opdrachten en raadsels die bij de verschillende landen horen. Maar let op: alleen de Kerstman kan antwoord geven, maar de elven hebben de vragen en opdrachten. Het wordt een spel van online communiceren, hilariteit en vooral gezelligheid.

Online teambuidling _ Kerst Blockbusters _ Creators of Live

Online: kerst blockbusters

Om de creativiteit echt aan te wakkeren sluit je dit jaar af met jullie eigen Oscar Winning Kerstfilm! Een aandenken aan deze tijd en misschien wel de afsluiting van deze bizarre crisis. Tijdens de blockbusters wordt je team opgedeeld in groepjes van ca. 5 personen. Gezamenlijk gaat ieder team aan de slag om een kerstfilm te maken. Een film van ca. 6 – 10 scenes. Jullie schrijven de verhaallijn, laat je inspireren door jullie bedrijf waarden of het verhaal van jullie bedrijf en laat dit samen komen met jullie persoonlijke creativiteit. Je schrijft gezamenlijk jullie film met behulp van onze Kerst Storyboard. Vervolgens uploaden jullie de scenes naar ons editor team, met jullie gekozen kerstlied. Na het productiewerk worden de kerstfilmpjes aan elkaar getoond. Garant voor een creatieve middag vol gezelligheid en humor met na afloop een waardevolle video om nog eens terug te kijken!

Jacco Verschoor

Eindeloos veel mogelijkheden en kansen!

Creators of Live heeft ontzettend veel inspiratie en mogelijkheden voor de leukste online teambuilding spellen. Daag ons uit voor een leuk en gezellige online teambuilding. Wil je liever een live evenement organiseren? Vertrouw dan op onze kennis en ons netwerk.

De online teambuildings zijn natuurlijk niet compleet zonder onze exclusieve pakketten. Speciaal voor jullie team ontwikkelen wij een pakket op maat, waarbij wij rekening houden met de eventueel internationale douane beperkingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons deze feestdagen periode onvergetelijk maken!