Online teambuilding

Online teambuilding

Met een bunch of ideeën schud je de ene na de andere online ideeën uit je mouw. Maar is dat wel de manier? Sla je geen aanwezige dilemma’s over en bereik je wel het juiste doel? Creators of Live neemt je mee én ontzorgt in de wereld van online teambuilding. Denk aan het blootleggen van dilemma’s, de voordelen vertalen in een creatief concept, de communicatie rondom je online zakelijke evenement, gastenregistratie én realisatie van een succesvolle online teambuilding. Wat is jouw doel? Wij hebben de invulling!

Online teambuilding voor meer waardering

Een Online Summer Festival, muziek bingo, pub quiz of show vol muziek en entertainment? Wij draaien onze creatorshand hier niet voor om. Daarnaast bieden we overheerlijke gezamenlijke thuiswerk-lunches, virtuele ontbijtjes, een digitale borrel of diner box bomvol waardering.

Zoek online de verbinding op

Zoek de verbinding – ook vanuit huis – weer op en creëer een ijzersterk, samenwerkend team. Wat voorbeelden? Een online escape room, treasure hunt of laat ons een online workshop neerzetten.

Online: Festival Game

Online: The SDG Game

De mix van competenties en competitie

Een competitieve online teambuilding gericht op het ontwikkelen van competenties. Een succesformule! Wij zorgen voor een exclusief borrel- of lunchpakket, remote games als Project Arrow of Race around the World én een portie doeltreffendheid.

Meer focus op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties? Ga voor een online zakelijke tekenworkshop of cursus online presenteren. Of juist focus op een beetje meer competitie en samenwerken? Dat vullen we in met een Team Quiz Challenge of online moordspel.

Online Teambuilding

Werk aan vitaliteit met effectieve online teambuilding

Te weinig live contact en communicatie. Voor Creators of Live een nachtmerrie, maar ook schadelijk voor de vitaliteit van medewerkers. Laat je uitdagen door een online personal trainer of richt je met ons op een hybride vitaliteitsteambuilding game. Wij zorgen voor goedgevulde knapzak en onvergetelijke organisatie.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Exclusieve online teambuilding

Creators of Live adviseert in alle mogelijkheden om jouw online teambuilding tot een groot succes te maken. Dat die mogelijkheden eindeloos zijn, is een understatement. Laten we bij het begin beginnen: een kennismaking!