Jacco Verschoor

Wij zijn Creators of Live

Vanuit een passie voor levenslange herinneringen startte Jacco Verschoor in juli 2021 met Creators of Live. Exclusieve, high end evenementen met de wereld als decor.  Dat doen we vanuit liefde, interesse, respect en succes. Wat daar aan vooraf ging? Ruim 15 jaar ervaring binnen verschillende organisaties in de gastvrijheidssector.

Liefde voor het vak, de wereld en ieder individu, waar wij oprecht aan willen bijdragen.

Respect voor ieder individu en de aarde. Dit begint al bij ons intensieve adviestraject waarin we je vraagstuk ontdekken, het dilemma blootleggen en de voordelen benutten. Een diepe, respectvolle verbinding met een opdrachtgever is de basis voor succes.

Interesse in ieder merk, iedere organisatie of iedere deelnemer. We gaan voor jouw onvergetelijke ervaring en daarvoor leren we je graag echt kennen.

Succes! Door het intensieve traject van advies tot organisatie maken van iedere vorm van ‘live’ een levenslange, adembenemende herinnering. Hierbij zetten we sterke communicatie en solide branding van jou als persoon, het merk of de organisatie centraal.

Een creatief advies- en organisatiebureau

Als creatief advies- en organisatiebureau maken wij het verschil in de high end en exclusieve evenementenbranche. De focus? Live communicatie, live events en live herinneringen. Binnen- of buitenland, zakelijk of privé: wij dragen bij aan het leven en overtreffen iedere verwachting van iedere opdrachtgever, gast of deelnemer.

Op het allerhoogste niveau ontwikkelen wij adviestrajecten en creatieve concepten. De vervolgstap? De uitvoering: de weg naar een verbluffend, onvergetelijk resultaat. Met ruim 15 jaar ervaring én een ijzersterk internationaal netwerk op zak, maken wij onbegane paden bereikbaar en gaan we verder waar anderen ophouden.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Van (internationale) zakelijke events tot luxe privé evenementen

Iedere vorm van een live evenement starten we met een intensief adviestraject. De Creators of Live methode verkent het unieke vraagstuk binnen een organisatie, merk of van een individu. Hier stappen we niet overheen: we leggen dilemma’s bloot en benutten de voordelen. Het resultaat is een exclusieve win-win situatie. Zo garanderen wij een live evenement met unieke toegevoegde waarde.

We create LIVE!