Conference Support in Prague for 700 participants _ Portfolio _ Creators of Live

Congres ondersteuning bij Hilton in Praag!

Creators of Live is een creatief advies- en organisatiebureau. Wij adviseren en organiseren exclusieve, high-end evenementen. Dit doen we vanuit onze kernwaarden; liefde, interesse, respect en succes.

Tijdens het congres in Praag mochten wij onze opdrachtgever helpen om het congres naar een nog groter succes te brengen. 700 deelnemers uit heel de wereld vlogen in naar de Tsjechische hoofdstad waar bij Hilton Praag een bijzonder congres werd gehouden.

Onze opdrachtgever is behoord tot één van de grootste cloudbeveilgingsbedrijven. Dit congres was bedoeld om na 2 jaar corona te verbinden, aan te zetten en kennis te delen. Creators of Live mocht enkele facetten verzorgen van het congres.

De puntjes op de "I"

Enkele weken voor het congres werden wij benaderd. We zoeken nog een invulling voor diverse onderdelen van ons congres; zoals een spectaculaire opening, aankleding en hulp bij het organiseren van een “beneficiair activiteit”. Zou Creators of Live een rol kunnen spelen bij deze organisatie en wel in Praag?

Toen wij de briefing ontvingen besloten wij hier onze tanden in te bijten. Veel andere leveranciers waren al eerder benaderd, maar Creators of Live kreeg toch nog een keer de vraag. Ontzettend bijzonder wel om voor zo’n congres van toegevoegde waarde te mogen zijn. Succesvol organiseren met een spot-on communicatie! Dat is onze basis.

Spectaculaire opening van het congres!

Een spectaculaire opening van het congres werd georganiseerd. Door ons wereldwijde netwerk aan kwalitatieve en sterke partners wisten wij binnen no time de juiste personen te benaderen. Waar anderen het eerder niet lukte hadden wij binnen enkele minuten de beschikbaarheid van Femme2Fatale. Dit bijzondere duo met elektrische violen kwamen in actie. Een duidelijke briefing werd van tevoren opgesteld en gecommuniceerd, zodat een vlekkeloze repetitie tot stand kwam.

Met toestemming van onze opdrachtgever mogen wij je deze video delen. Het management van Femme2Fatale werd vertegenwoordigd door onze trouwe partner Eastern Europe Tours!

The Global Festival Game

Als onderbreking in het congres mocht Creators of Live een invulling geven aan de ‘energizer’. En wat voor één! Het moest direct een bijdrage kunnen leveren aan een stichting in Praag en omgeving. Wij bedachten het plan om toilettasjes te laten vullen met onder andere; washandjes, tandenborstels, tandpasta, tissues, zeep en shampoo. Na het checken bij verschillende supermarkten in Praag kwamen we uit bij een groothandel, die ons hier heel erg goed bij kon helpen. De spullen werden keurig en op tijd vooraf bezorgd.

De toilettasjes met inhoud werden gedoneerd aan “People in Need” – afdeling in Praag. Door het fijne contact met hen wisten wij een ambassadeur van de stichting op het podium te krijgen. Zij gaven een speciaal woordje over de stichting. Ook ontvingen de deelnemers een mooie flyer met alle informatie over People in Need in Praag. Er werden ruim 600 toilettasjes gedoneerd voor de vluchtelingen uit Oekraïne.

Op deze manier wist het congres een bijdrage te leveren aan de noodsituatie in Tsjechië. Een bijzondere win-win-win, waar wij van houden!

Congres support of de totale organisatie? Wij zijn er voor je!

Creators of Live neemt graag de totale organisatie van het congres op haar. Echter schrikken wij niet weg van het organiseren van slechts een onderdeel van het congres. Immers zijn we met elkaar in dit vak voor die uiteindelijke succesvolle belevenis voor iedere deelnemer.

Een lovend applaus klonk na de opening en een dankbare bijdrage werd gedoneerd aan People in Need. Ook verzorgde wij de aankleding en transport van alle materialen! Vanuit onze kernwaarden was dit dan ook een geweldig mooi congres om een bijdrage aan te mogen leveren. Wij zijn dankbaar dat onze opdrachtgever ons hierin vertrouwde.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij inspireren je graag!