Eindejaarsgeschenk relatiegeschenk Agora Network _ Creators of Live

Eindejaarsgeschenk voor Agora Network

Een blijk van waardering voor het Agora Network; the inclusion builders. De stichting zet zich in voor diversiteit en inclusiviteit binnen het grote bedrijfsleven van Nederland. In het teken van diversiteit en inclusiviteit gaat het niet om een kerstgeschenk of nieuwjaarspakket. Immers viert niet iedereen Kerst en vieren niet alle culturen het Nieuwejaar met Oud & Nieuw. De nodige creativiteit werd ingezet voor een passend eindejaarsgeschenk voor de leden van het Agora Network. Een bijzondere recensie bestempeld de impact van deze opdracht.

Een bijzonder eindejaarsgeschenk

Een bijzonder eindejaarsgeschenk was de vraag, waarbij rekening gehouden wordt met de diversiteit en inclusiviteit van het netwerk. Creators of Live bedacht een uniek concept in opdracht van Effective-Assistance. Na een grondig intakegesprek werd al snel duidelijk dat het standaard borrelpakket niet de lading dekt. Een borrelpakket met een duurzaam en gezond karakter werd het afgelopen jaar al vaker gedaan tijdens de vele online bijeenkomsten. Iets tastbaars, iets blijvends, met een hartverwarmende gedachte moest het worden.

Creativiteit in samenwerking met creatieve partners

Na de intake met Mirjam van Ierland van Effective-Assistance begon Creators of Live met het ontwerpen van verschillende voorstellen. Zo gingen wij om tafel met onze creatieve partners. Zij gaven inzage in de mogelijkheden. Zo kwam uiteindelijk een fantastische eindejaarsgeschenk tot stand, een mooi pakket in het teken van warmte en licht.

Eindejaarsgeschenk, Relatiegeschenk voor het Agora Network _ Creators of Live

Warmte en Licht; het eindejaarsgeschenk

Het eindejaarsgeschenk werd ontworpen met de visie en missie van het Agora Network in gedachte. Een prachtige duurzame plaid met duurzame windlichtjes. Het Agora Network heeft paars als hoofdkleur en dit kwam tussen de neutrale gekleurde materialen tot uiting met een luxe lint en een kaart met een lichte sprankeling.

Voor het ontwerp van de kaart namen wij de branding video als uitgangspunt. Waarin de members van het Agora Network hun persoonlijke quote hadden verwerkt. Door deze quotes tot uiting te laten komen werd de branding video van 2021 tastbaar op een luxe kaart vervaardigd, van duurzaam papier met een mooie glitter in de opdruk.

Een hartverwarmende recensie

“Voor de opdrachtgever Agora Network, had ik een passend eindejaarsgeschenk nodig. Geen standaard pakket maar een geschenk wat passend is vanuit de organisatie gericht op Diversiteit & Inclusiviteit en passend bij de members. Jacco vanuit Creators of Live kwam al snel met een voorstel, gericht op de wintermaanden, wat direct werd goedgekeurd. Samen met de gepersonaliseerde kaart en met extra aandachtspunten qua kleuren werd het pakket tijdig verstuurd en zijn er alleen maar mooie reacties ontvangen.” – Mirjam Van Ierland, Effective-Assistance

Duurzaamheid en Inclusiviteit

Duurzaamheid en inclusiviteit brachten we samen in dit project. The inclusion builders met verschillende achtergronden ontvingen dit unieke en bijzondere eindejaargeschenk. Creators of Live is trots op het resultaat en de hartverwarmende recensie. Wij bedanken dan ook het Agora Network en Effective-Assistance voor hun vertrouwen in het werk van Creators of Live.

Geïnspireerd of benieuwd naar onze mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij komen graag in gesprek.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve, high end evenementen