Live social event in Berlijn voor Siemens

Trots op deze mooie opdracht voor Siemens. Creators of Live is trotse partner van het Simcenter team van Siemens Digital Industries. 

Zij waren onderdeel van Realize Live Europe in het Estrel Congreshotel Berlijn. Dit congres werd bezocht door ruim 1000 deelnemers. Speciaal voor de afdeling Simcenter mocht Creators of Live een uniek concept bedenken voor het Social Event op 1 juni 2022.

Het werd een ontspannen avond, waarbij de gelegenheid tot netwerken mogelijk werd. Er was aandacht besteed aan goede catering en fijn entertainment met als klapstuk een prachtig kunstwerk.

De grootste uitdaging; beschikbaarheid

In het voortraject liepen we tegen grote uitdagingen aan. Zoals de beschikbaarheid van locaties, met daarbij de voorwaarden als ook de betalingen. Na veel sparren en brainstormen met onze opdrachtgever wisten we diverse prachtige locaties voor te stellen. Er werd gekozen voor een bijzondere avond op een luxe schip aan de Spree, in Berlijn. Helaas nam de rederij 1 dag voor onze bevestiging een andere opdracht aan. Hierdoor verviel de beschikbaarheid en werd er uitgeweken naar een andere locatie.

Geïnspireerd door de Berlijnse rauwe sferen

Het social event trok de aandacht. Er werd namelijk gekozen voor een rauwe industriële locatie aan de Spree. De locatie werd de inspiratie voor het bijzondere social event. Naast dat het innerlijk goed werd verzorgd. Wisten we een passend entertainment programma voor te stellen. Het doel van de avond was een optimale netwerkavond bieden voor het team van Simcenter en relaties van Siemens Digital Industries.

Een live zangeres met pianist vulde de avond met prachtige ballets en uptempo muziek. Een fotobooth stond klaar voor hilarische foto’s met tal van feestattributen. Maar de show werd gestolen door onze street artists die de avond nog meer glans gaven. Zij verzorgden een prachtig kunstwerk geïnspireerd door de ‘kissing men’ van de Berlijnse Muur. De gasten werden allen uitgenodigd om hun eigen creativiteit los te laten op het doek. En zo ontstond er een bijzonder hedendaags kunstwerk waarin ieder de kans kreeg zijn eigen inbreng toe te voegen.

Alle losse elementen vloeiden samen in een prachtig live event met de welbekende Berlijnse rauwe sferen. Wij zijn trots op het resultaat dat we dankzij Siemens Digital Industries, Simcenter en onze creatieve partners met elkaar hebben neergezet!

010622_Social Event for Siemens, Simceter _ Berlin _ Creators of Live (3)
010622_Social Event for Siemens, Simceter _ Berlin _ Creators of Live (5)

Een fijne samenwerking tussen Siemens en Creators of Live

“De samenwerking met Jacco liep feilloos. Je merkte dat hij enorm begaan was met het succes van ons event. Wat duidelijk was in het eindresultaat.”

Het internationale evenement voor jouw bedrijf organiseren?

Creators of Live is een creatief advies- en organisatiebureau voor exclusieve, high end evenementen. Met onze specialismen en passie voor Live Events en Live Communicatie. Dit doen we met veel bevlogenheid en enthousiasme; zowel dichtbij huis als in exotische bestemmingen en alles daar tussenin.

Ieder evenement waar wij aan mogen werken, wordt in nauwe samenwerking verzorgd met onze opdrachtgever en onze creatieve partners. Wij geloven in de kracht van co-creatie, immers kom je samen tot het beste resultaat. Het ultieme doel; de verwachting overtreffen van de gast!

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor jou? Wij kijken er naar uit om persoonlijk kennis met je te maken.

Jacco Verschoor _ Creators of Live