Openingsevent: het nieuwe kantoorpand voor Eye Wish

Een week voor de opening werden wij gebeld met het verzoek om het openingsevent van het nieuwe kantoorpand voor Eye Wish te organiseren.  Daarbij werd de samenkomst van de nieuwe partijen gevierd, Eye Wish, Grand Optical en MPG Eyewear. 

De avond moest geheel afgestemd worden op de identiteit van de organisatie, een overheerlijk toch duurzame keuzes voor de catering en aankleding. Met een extra leuke invulling voor een blijvende herinnering.

Waar wachten we op? Wij gingen direct aan de slag!

De uitvoering voor de opening van het kantoorpand zou binnen één week plaatsvinden. De tijd maakte deze aanvraag extra spannend, vooral ook omdat we zo veel mogelijk met lokale partijen wilden werken en een duurzame aankleding.

Het lukte om met alle creatieve partners snel te schakelen en zo lag er diezelfde dag al een volledig uitgewerkt plan met een voorstel. Het werd een kwestie van de laatste op- en aanmerkingen verwerken. Het plan bleek een “schot in de roos” te zijn.

Dankbaar voor het vertrouwen dat Eye Wish in ons stelden en dat wij deze opdracht mochten verzorgen!

Recensie van Eye Wish over het openingsevenement:

“Na een fijn contact over de kookworkshop hebben we Creators of Live gebeld voor het binnen een week organiseren van een openingsavond in een nieuw kantoorpand. Daarbij werd ook de start van een nieuwe organisatie gevierd, door de samenkomst van Eye Wish en GrandOptical met MPG Eyewear.

Het moest een avond worden met de juiste aankleding door bloemen en ballonnen, met aanwezigheid van een goede cateraar en de mogelijkheid van het maken van ontspannen leuke foto’s door het plaatsen van een photobooth.  

Creators of Live kwam binnen een dag met de voorstellen die allemaal akkoord werden bevonden, zodat er met een week een geslaagde avond werd gehouden. Ook hier was Creators of Live aanwezig tijdens de opbouw en de start van de avond zodat alles goed verliep, de afspraken werden nagekomen. Zo konden de collega’s samen een ontspannen avond beleven.

Het contact verliep prettig, een volledig en duidelijk draaiboek werd gemaakt en vanuit Creators of Live zijn ze tot het laatste moment, dus ook tot dagen na het event, aangesloten voor de juiste afronding.

Erg bedankt voor het oppakken van deze organisatie. Wij hopen vaker contact te hebben!”

Op kort termijn een uniek evenement of live experience?

Hoewel wij liever meer tijd hebben voor een creatief uitgedacht plan, gaan wij ook op kort termijn de uitdaging voor een bijzondere live experience of exclusief evenement aan. We denken mee voor een passende invulling van de wensen voor onze opdrachtgever. Altijd wordt het event in samenspraak georganiseerd, zodat we in een rap tempo door onze Event Experience Design aanpak gaan.

Op deze wijze weten we toch de verwachtingen van jouw gasten te overtreffen. Wij duiken samen in een intensief traject waarbij we binnen no-time de gasten een unieke live experience bieden.

Eens kijken of wij een match zijn? Laat het ons weten!