Privé evenementen - Bruiloft - Service - Creators of Live

Privé evenementen onze service!

Wij luisteren graag naar jou. Alles wat wij organiseren gaat over jou en is voor jou en je dierbare gasten. Van de mooiste dag van je leven tot de mooiste dag van ieders leven. De dag van je dromen! We begrijpen je wensen, je behoeften en je  voorkeuren. Door jou te begrijpen creëren wij unieke privé evenementen voor jou. Jacco zorgt er met zijn team voor dat het jou deze dag aan niets zal ontbreken. En de mogelijkheden? Die zijn overweldigend. Het doel? Jouw verwachtingen overtreffen voor een duurzame live belevenis. Creatief, authentiek, duurzaam en exclusief! Vanuit onze waarden voor: liefde, interesse, respect en succes!

Onze service is omvangrijk

Voor het organiseren van de mooiste dag van jullie leven of een het vieren van een bijzondere verjaardag. Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor exclusieve, high end evenementen. Hierdoor zijn onze mogelijkheden omvangrijk. Wij spelen in op iedere vraag, van Wedding Planner tot Ceremonie Meester. Het ontwikkelen van een uniek Event Design tot Event Coördinator. Wij luisteren naar jullie verhaal, jullie idee en wensen en vertalen dit naar een bijzonder uniek en creatief voorstel. Exclusief, high end tot in de details gaan wij voor de perfecte organisatie. Alleen het beste van het beste is goed genoeg, het mag jullie aan niets ontbreken! Een overzicht van onze service:

Bepalen van jullie droomstemming; bv. Nederland, Italië, Ibiza of Dubai? Of een winterse bruiloft in Lapland of IJsland?

Het selecteren van de juiste locatie, inclusief een locatiebezoek.

Hospitality & Concierge service

Adviseren en managen van het budget

Website ontwikkeling

Uitnodigingen selecteren en versturen

Registratie van de aanmeldingen, inclusief aanvullende wensen van de gasten

Transport coördinatie

Budget en tijdschema ontwikkelen en bewaken

Menu ontwikkeling in samenspraak met de chefkok en cateraar

Selecteren, aanbevelen en coördineren van toeleveranciers; bv. aankleding en entertainment

Het coördineren en organiseren van jullie receptie en ceremonie

Gunsten en giften coördineren; zo ook een speciale gift al blijvende herinnering voor de gasten

Verzorgen van aanvullende activiteiten

Het ontwikkelen en uitvoeren van een uniek draaiboek

Selectie van luxe locaties, eventueel met verblijf

Fotograaf en/of videograaf selecteren en aanbevelen

Ontwikkeling van een tastbaar album of video, voor een blijvende herinnering

Gast belevenis creëren

Tijdens een privé evenement nodigen jullie de meest belangrijke van jullie leven uit. Samen met hen willen jullie de dag van jullie leven beleven of successen vieren. De liefde moet er vanaf spatten niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie dierbare gasten. Door onze Hospitality & Concierge service bieden wij jullie de garantie dat jullie stress vrij kunnen genieten van jullie mooiste dag! Jullie gasten worden opgevangen en het zal hen aan niets ontbreken, ook voor hen wordt het de allermooiste dag.

Betover ons met jullie liefde, dan realiseren wij jullie droom

Privé evenementen - service - bruiloft - Creators of Live

De mooiste dag van jullie leven of van ieders leven?

Vier de liefde of organiseer een unieke bruiloft. Daarnaast zijn er tal van andere redenen om dromen uit te laten komen. Iets anders bijzonders vieren? Wij garanderen je een unieke levenslange herinnering.

Brunch

Verjaardag

Successen vieren

Thema feest

Private dining

Een dierbaar afscheid

Een dag voor jullie samen

Dromen uit laten komen

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live communicatie en live events. Vanuit liefde, interesse, respect en succes zetten wij zakelijke en privé vraagstukken om in unieke win-win situaties; exclusieve, high end evenementen. Altijd met een duurzame en maatschappelijke overweging.

Jacco laat samen met zijn team jullie dromen uitkomen. Bijzonder, ontroerend, gepassioneerd, elegant met welke reden jullie deze bijzondere dag ook willen organiseren. Samen zorgen we ervoor dat het uniek wordt. Wij luisteren graag naar jullie wensen, ideeën, voorkeuren en vertalen dit naar een exclusief, high end evenement.

Jacco Verschoor - internationaal evenement incentive Europa - Creators of Live