Private events

Privé events: luxe bruiloft of luxe evenementen

De mooiste dag van je leven, de mooiste dag van iéders leven maken? Of een groot (zakelijk) succes vieren met familie, vrienden en bekenden? Creators of Live staat naast zakelijke evenementen en incentives ook voor exclusieve, luxe evenementen in privé gezelschappen. Van luxe bruiloft tot onvergetelijk laatste afscheid: het zal je aan niets ontbreken.

Exclusief en bijzonder: van bruiloft tot luxe evenementen

Als creatief advies- en organisatiebureau ontwikkelen wij exclusieve en creatieve privé concepten voor luxe evenementen. Van een high end locatie en complete aankleding tot de exacte invulling en passende uitnodigingen: Creators of Live ontzorgt. Samen zorgen we voor een uniek event waarbij jij, je familie, vrienden en andere genodigden in het middenpunt staan. Wij creëren waardevolle live herinneren uit liefde, respect, persoonlijke interesse en succes.

Een luxe bruiloft of ‘Vier de liefde’
Wij staan voor liefde! Tijdens jouw dag of weekend mag het jou en je gasten aan niets ontbreken. Wij verzekeren een exclusieve belevenis vol waardering, verbinding en herinneringen.

Het laatste afscheid
Afscheid nemen van een dierbare, het bewijzen van een laatste eer of een laatste wens in vervulling laten gaan? Tijdens zulke emotionele, luxe privé evenementen mag het aan niets ontbreken. Vanuit diep respect laten wij niets aan het toeval over.

Successen vieren
Successen moeten gevierd worden en daar knallen wij vol creativiteit in mee. Geef waardering aan je gasten, versterk je imago, werk aan je personal branding en strooi met dankbaarheid. Het samen vieren van successen is de beste verbinding ooit.

Een unieke jubileumviering
Mooie mijlpalen, ijzersterke jaren en waardering voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Dat gaan we tot uiting brengen in een unieke jubileumviering. Vier feest met al je gasten. Een high end en exclusieve invulling draagt maximaal bij aan je personal branding en status.

Op naar een verrassende, levenslange herinnering

Onze passie? Verwachtingen maximaal overtreffen. Dat is dan ook het uitgangspunt bij het organiseren van luxe privé evenementen. Exclusiviteit, high end en unieke toegevoegde waarde staan hier centraal. Een passend en persoonlijk evenement vereist een intensief traject van samenwerking, creativiteit en flexibiliteit.

Wat is de reden van jouw luxe privé evenement? Waar lig je wakker van? Welk resultaat heb je voor ogen? Tijdens het adviestraject duiken we in deze situaties en creëren we een helder uitgangspunt. Op naar jouw exclusieve ervaring met levenslange herinneringen.

Creators of Live | exclusieve, high end evenementen | advies & organisatie

Grensoverschrijdende luxe evenementen

Creators of Live stopt niet bij landsgrenzen. Sterker nog: unieke, internationale bestemmingen boosten onze creativiteit voor high end en luxe privé evenementen. Ons doel? Een bijdrage leveren aan iedere gast of deelnemer op jouw dag.

Wij zijn kunstenaar, adviseur en organisator in één

Als creatief advies- en organisatiebureau kun je ons zien als kunstenaar, adviseur en organisator in één. Luxe privé evenementen – nationaal of internationaal – mogen aan niets ontbreken en daar ligt onze kracht. Tijdens het adviestraject zetten we jouw idee (het dilemma) om tot een schets. Zo ontdekken we samen de eerste contouren op het doek. Na een intensieve brainstormsessie krijgt het concept nog meer vorm en invulling en werken we naar een exclusief, high end resultaat.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Trap af voor jouw luxe evenement

Zelfs de grootste luxe evenementen grijpen wij met beide handen aan. High end en exclusiviteit zit in ons DNA. Creëer rust en maak snel een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Wij zetten alles op alles voor een onvergetelijke dag.