Relatie evenement en brand experience

Jouw bedrijf of merk heeft een prachtig verhaal. Breng dit verhaal tot leven tijdens een relatie evenement of brand experience. Creators of Live verdiept zich in het verhaal achter je bedrijf of merk en vertaald dit naar exclusieve, high end belevenissen. Het vertellen van het verhaal achter je merk, product of bedrijf is één ding, maar het laten beleven vraagt enorm veel creativiteit. Creators of Live vertaald het verhaal van jouw bedrijf of merk in een uniek event design. Geen eenheidsworst, maar speciaal voor jouw bedrijf of merk en de doelgroep.

Beleven en ervaren tijdens jullie brand experience

Je relaties, opdrachtgevers, dealers en klanten verbinden aan jouw merk, bedrijf of product. Door het organiseren van een brand experience laat je jouw doelgroep het verhaal van jouw merk of bedrijf beleven, ook wel experience economy! Door de belevenis met de uiterste zorg en creativiteit te ontwikkelen voor het merk en bedrijf, zetten wij jouw genodigden om in fans! We gaan een verbinding aan voor het leven.

Het doel van jouw brand experience is raken, raken en samen verbinden. Dat kan volgens ons alleen door de bezoekers een exclusieve, high end belevenis te geven. Het verhaal achter jouw merk of bedrijf vertellen we niet alleen in live communicatie in de aanloop en na afloop van je evenement. Het verhaal komt tot leven om te beleven, tijdens jouw brand experience.

Relatie evenement, net geen brand experience

Relatie evenementen zijn net geen brand experiences, maar het lijkt er verdacht veel op! Tijdens een relatie evenement wil jij jouw dealers, opdrachtgevers, klanten raken en waardering geven. Het doel: verbinden voor het leven! We beleven nu niet het hele verhaal, maar laten jouw relaties vooral de waardering beleven. Het vergt ontzettend veel creativiteit om de verbinding en waardering samen te laten tot een levenslange commitment die bijdraagt aan ieders leven! Een verpletterende indruk en het overtreffen van de verwachtingen, dat zijn de sleutelwoorden van Creators of Live.

Na vandaag zijn zij jouw ambassadeurs

Ook al zijn beide type evenementen niet geheel hetzelfde. Ze hebben wel wat gemeen, want na vandaag zijn jouw genodigden de ambassadeurs van jouw bedrijf, merk en/of product. De sterkste reclame voor jouw organisatie die je kunt hebben, mond-tot-mond. Creators of Live adviseert en organiseert exclusieve, high end evenementen. Met uiterste creativiteit ontwikkelen wij steeds weer Event Design concepten die jouw gasten in het hart raakt!

Wil jij geraakt worden in het hart? Je bent er bijna.

Jacco Verschoor