Speciale vergaderingen

Wanneer is een vergadering speciaal? Wanneer kom je als organisatie simpelweg niet weg met een doodgewone samenkomst op een doodgewone locatie? Wanneer is jouw beoogde win-win situatie zo groots, dat het doel niet voorbij kan worden gelopen? En hoe zorg je er dan vooral voor dat het doel niet voorbij wordt gelopen? Speciale vergaderingen die doelen én verwachtingen overtreffen: live, hybride of online. 

Wat is het doel van jouw speciale vergadering?

Iedere vergadering heeft een doel. Samenkomen voor het samenkomen, noemen we borrelen. Maar wat als het doel van een vergadering vraagt om net een beetje extra aandacht, verbinding en toegevoegde waarde?  Wat als juist het doel van deze vergadering belangrijker is dan ooit? Denk bijvoorbeeld aan:

Nationale & internationale boardmeetings

Strategiesessies voor een nieuwe propositie of nieuw beleid

Brainstormsessie voor een nieuwe productlancering

Een conflict binnen de organisatie of met een externe relatie

Evalueren van het afgelopen seizoen en strategie bepalen voor de toekomst

Oriënteren of het doen van een investering; bijvoorbeeld bij overname of aankoop

Het benoemen of aanstellen van een nieuwe directie- of bestuurslid, directeur of voorzitter

Wat is het doel van jouw vergadering? Neem ons mee en laat je verrassen.

Vertrouwelijk, essentieel en exclusief

Er bestaat een scala aan redenen voor een speciale vergadering. De belangrijkste overeenkomst? Vertrouwelijke inhoud, essentiële wederkerigheid en een exclusief karakter. Een bijzondere vergadering staat niet dagelijks op de planning en juist daarom mag het bijzonder en speciaal zijn. Juist daarom moet het bijzonder zijn. Vind je niet?

Kleine details, groots resultaat

Om het doel van een speciale vergadering te bereiken, is de juiste toegevoegde waarde essentieel. Bij Creators of Live snappen we welke kleine details voor grote resultaten zorgen. Jouw gewenste uitkomst is ons begin. Met onze expertise in Meeting Design kennen wij de wereld aan bijzondere opstellingen, maar weten we ook exact welke details het verschil maken. Zo zijn wij thuis in een schat aan locaties in binnen- en buitenland. Welke bestemming heb jij voor ogen? Welke bestemming heeft jouw win-win situatie nodig? Daarnaast scheppen we een duidelijk beeld van alle gasten, hun interesses en invloed in het verhaal.

Op basis van de inhoud, de gasten én het doel creëren wij een exclusief prachtplan: kleine details, groots resultaat. 

Wat is het doel van jouw speciale vergadering?

Met ruim 15 jaar expertise in de hospitality branche staan doelen als verrassen, win-win situaties creëren en levenslange én levensveranderende herinneringen maken in ons dagelijks draaiboek. Binnen of buitenland, live, hybride of online en áltijd high end en exclusief. Wat is het doel van jouw bijzondere vergadering? Laten we daar eens over sparren!

Jacco Verschoor - internationaal evenement incentive Europa - Creators of Live