Creators of Live | exclusieve, high end evenementen | advies & organisatie

Exclusieve, high end evenementen met de wereld als decor.

Als creatief advies- en organisatiebureau staan wij voor live communicatie en live evenementen van Nederland tot de meest exotische bestemmingen en alles daar tussen in. Vanuit liefde, interesse, respect en succes zetten wij organisatorische én privé vraagstukken om in onvergetelijke win-win situaties.

we create live!

Foto3.png

Zakelijke evenementen, congressen en feesten

Bijzondere zakelijke evenementen waardoor de visie van jouw organisatie, instelling of merk levenslang bijblijft. Het decor? De wereld! De invulling? High end, exclusief en life changing. Door het realiseren van een win-win situatie zorgt Creators of Live ervoor dat jouw zakelijke evenement past, verrast, inspireert en nooit meer vergeten wordt. Online of offline en in binnen- of buitenland. Het succes van jouw unieke evenement ligt binnen handbereik.

DMC Nederland

Internationale gasten verrassen in ons prachtige Nederland. Als Destination Management Company (DMC Nederland) gebruiken we Nederland al ruim 15 jaar als decor voor de meest exclusieve congressen, zakelijke evenementen, incentives en vergaderingen. Van Amsterdam tot de Zeeuwse kust of de adembenemende Veluwe? We nemen internationale gasten mee op een exclusieve, high end ervaring.

Foto2-1.png
Foto4.png

Privé events: luxe bruiloft of luxe evenementen

De mooiste dag van je leven, de mooiste dag van iéders leven maken? Of een groot (zakelijk) succes vieren met familie, vrienden en bekenden? Creators of Live staat naast zakelijke evenementen en incentives ook voor exclusieve, luxe evenementen in privé gezelschappen. Van luxe bruiloft tot onvergetelijk laatste afscheid: het zal je aan niets ontbreken.

Creators of Live producties

Wij halen alles uit de kast voor succesvolle opdrachtgevers, organisaties, ondernemers of influencers. We create LIVE en daar zijn geen grenzen aan verbonden. Grenzen schrikken ons niet af, ze versterken, motiveren en inspireren ons. Door het opbouwen van een veelzijdig en vooral uniek netwerk, creëren wij daarnaast ook zelf eigen exclusieve evenementen. Unieke en uiterst bijzondere belevenissen waar ook jij de show kunt stelen. We rollen de rode loper vast uit. Word jij een Creators of Live VIP?

Foto-1.png

Wij zijn Creators of Live

Geen eenheidsworst: ieder merk, organisatie of individu is uniek.

Liefde voor het hysterisch mooie vak en live herinneringen.

Persoonlijke interesse in iedere opdrachtgever én deelnemer.

Respect voor de aarde, ieder individu en een duurzame beleving.

Door topsamenwerking met opdrachtgever en betrokkenen gaan we voor een megasucces.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Contact Creators of Live

Hebben wij je aangezet, wakkergeschud of vraagtekens opgeroepen? Mooi! Twijfel niet om contact met ons op te nemen of direct een afspraak in te plannen. Wij zijn benieuwd naar jouw vraagstuk!