Zakelijke evenementen

Onze werkwijze: de Creators of Live methode

Waar eventplanners beginnen, hebben wij er al kilometers op zitten. Als creatief advies- en organisatiebureau zijn we benieuwd naar jouw vraagstuk, wensen en behoeften, leggen we dilemma’s bloot, gebruiken we alle voordelen, realiseren we draagvlak en creëren we een optimale win-win situatie voor ieder high end live evenement. Dit doen we vanuit een passie voor levenslange herinneringen. We create live! Dat doen we als volgt.

Speelt er een dilemma binnen jouw organisatie?

Speelt er een dilemma binnen jouw organisatie? Is er sprake van tegengestelde waarden? Waar lig je wakker van? Welke ideeën en wensen spelen er? Als je dit tot uiting wil brengen, wil oplossen of wil stimuleren met een exclusief evenement, vragen we je te stoppen met piekeren en nú contact met ons op te nemen.

Je hebt ons geraakt en zien een mooie uitdaging in jouw vraagstuk

We nemen de kaders van het dilemma met je door en starten een intensief adviestraject. Op basis van een eerste begrotingsvoorstel kun jij een goede keuze maken.

Ben je net zo enthousiast als wij?

Met de hoogste mate aan creativiteit, exclusiviteit en passie gaan we voor je aan de slag. We starten de weg naar een onvergetelijk live evenement – in welke vorm dan ook – en er is geen weg meer terug. Creators of Live heeft er alles voor over om van jouw vraagstuk een win-win situatie te maken.

Tijd om aan tafel te gaan

Ter voorbereiding van onze brainstormsessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst. Van de basis tot verdieping: we zagen je door! Wees voorbereid, ga erin mee en durf je bloot te geven. Zo werken we naar een succesevenement.

Creatief adviesproces

Na onze brainstormsessie is het tijd om te knallen aan het creatieve adviesproces. Jouw ideeën en wensen (het dilemma) vloeien samen met onze kernwaarden. Vanuit liefde, respect, interesse en succes werken we aan een verrassend concept. Je zult versteld staan!

Presentatie creatieve concept

We presenteren ons creatieve concept, waarin we laten zien hoe wij de wederkerigheid, betrokkenheid en draagvlak bij de doelgroep gaan realiseren. Bij akkoord op het concept zijn we weer een stap dichter bij die exclusieve win-win situatie.

Unieke, toegevoegde waarde

We gaan aan de slag met unieke, toegevoegde waarde. We brengen onze (internationale) exclusieve partners bij elkaar en gaan aan de slag met een concreet voorstel voor jouw live activatie. To do’s? Creatieve concepten, passende communicatie en realisatie van jouw high end live evenement.

Akkoord?

Maak je borst nat voor een intensieve samenwerking met een levenslange herinnering als eindresultaat. Voor jou als opdrachtgever en bovenal voor iedere deelnemer. Nauwe samenwerking met onze partners, creativiteit en exclusiviteit staan hier centraal.

Na afloop van het traject start het reflectieproces en een uitgebreide rapportage. Hoe is jouw high end en exclusieve evenement verlopen? Is de win-win situatie bereikt? We create live en daarmee is succes verzekerd!

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

We create live

Ben jij klaar voor de weg naar een exclusieve, levenslange herinnering? De mogelijkheden zijn eindeloos én grenzeloos, maar jij moet de eerste stap zetten.