Wij maken het verschil!

Voor de oprichting en ontwikkeling van Creators of Live hebben wij een gedegen onderzoek verricht naar andere organisatiebureaus. Wij realiseerden ons dat we te pas en te onpas slogans als “Wij maken het verschil!”, “Een evenement met impact”, “volledig ontzorgen” of “full-service” prijkend op de websites tegenkwamen.  Prachtige slogans waarvan wij ons beseffen dat zij dit zeker najagen, maar hoe maken wij het verschil?!

Co-creatie voor exclusieve, high end win-win situaties.

Deze begrippen zijn ons niet vreemd! Maar het enkel roepen en vervolgens uitvoeren is een tweede. Ons advies en organisatiebureau is bekend met de beste organisatiebureau’s binnen onze branche. Wij werken dikwijls samen met hen en andere high-end toeleveranciers.

Wij geloven dat ieder zijn aandeel bijdraagt in het realiseren van het absolute doel, win-win situaties. Borstklopperij, eigen dunk of gretige concurrentie hoeft van ons niet. Wij geloven in de kracht van samen en co-creatie. Alleen dan realiseren we voor jou een exclusief, high end evenement met toegevoegde waarde.

Als advies en organisatiebureau ondersteunen wij eventmanagers, assistants, secretaresses, marketing en communicatie managers, HR managers bij het realiseren van exclusieve, high end evenementen. Exclusief? Samen met onze exclusieve partners. High end? Wij zetten het vraagstuk om in win-win situaties, door live communicatie. En tijdens onze live events zorgen we ervoor dat we de verwachtingen overtreffen!

Vanuit de persoonlijke interesse organiseren wij win-win situaties!

De absolute toegevoegde waarde is niet het realiseren van ‘het verschil’ of ‘de impact’ alleen. Dat gaat bij ons veel dieper en verder. Vanuit onze persoonlijke waarden; liefde, interesse, respect en succes!

Wij adviseren bij ideeën of dilemma’s en organiseren deze tot win-win situaties. Ons advies- en organisatiebureau gaat dus verder en biedt die absolute toegevoegde waarde, dankzij het samenspel met exclusieve partners en high end toeleveranciers. Wij activeren de zintuigen en overtreffen verwachtingen.

Advies en organisatie smelt samen. Gedurende het proces verdiepen wij ons in het dilemma, idee of vraagstelling, soms een tegenstrijdigheid en vaak een kristalhelder idee. Wij zijn eigenwijs en ongeacht het dilemma of het kristalheldere idee willen wij het ‘naadje van de kous’ weten. Wij verdiepen ons in de materie, het merk of de organisatie. Een van de essentiële ingrediënten om de win-win situatie te realiseren.

Exclusieve, high end win-win situaties.

Waar lig jij wakker van? Wat wil je bereiken? Hoe ga je dit realiseren? Je hebt misschien nog niet overal een antwoord op. Wij helpen je daarbij. Samen realiseren we door co-creatie de meest uiteenlopende exclusieve, high end win-win situaties, live events.

Ben je klaar voor een intensieve samenwerking? Wij wel. Wij kijken uit naar onze kennismaking. Stuur ons een e-mail, berichtje of plan een oriëntatiegesprek.