Zakelijke evenementen | Creators of Live

Zakelijke evenementen: (internationale) evenementen, congressen en feesten

Bijzondere zakelijke evenementen waardoor de visie van jouw organisatie, instelling of merk levenslang bijblijft. Het decor? De wereld! De invulling? High end, exclusief en life changing. Door het realiseren van een win-win situatie zorgt Creators of Live ervoor dat jouw zakelijke evenement past, verrast, inspireert en nooit meer vergeten wordt. Online of offline en in binnen- of buitenland. Het succes van jouw unieke evenement ligt binnen handbereik.

Zakelijke evenementen

Opening- en jubileumfeesten

Congresorganisatie

Personeelsfeesten

Merk activatie en productlanceringen

Ander type evenement? Geen probleem. Wij gaan voor de ultieme belevenis. Daag jij ons uit?

De weg naar jouw succesevenement: van dilemma naar win-win

Ultieme toegevoegde waarde komt niet aanwaaien. Noem het je geluksdag, want met ruim 15 jaar ervaring in de organisatie van nationale én internationale zakelijke evenementen is geen uitdaging ons te gek. Dit doen we met een sterk wereldwijd netwerk aan partners en toeleveranciers.

De weg naar een live succesevenement is een creatief en flexibel proces. Met ons unieke concept werken we via een intensief advies- en organisatietraject naar het doel: een win-win situatie met jouw wensen en behoeften als uitgangspunt. Speelt er een dilemma – zoals tegengestelde waarden of een andere uitdaging – dan sprinten we daar niet langs. We zoeken de kaders van je vraagstuk op, duiken erin en benutten de voordelen voor unieke zakelijke evenementen.

Zakelijke evenementen | adviesgesprek

Mogelijke dilemma’s

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Diversiteit en inclusiviteit

Zorg voor medewerkers

De identiteit of het imago van een merk, organisatie of instelling

Win-win, dus. Dit realiseren we door wederkerigheid met je doelgroep te creëren. In hip Nederlands? Voor wat, hoort wat: op jouw bijzondere live evenement maken we van genodigden ambassadeurs voor het leven. We verrassen en imponeren met sterke communicatie en ijzersterke branding.

Zakelijke evenementen | Creators of Live

Grensverleggende zakelijke evenementen met de wereld als decor

Landsgrenzen schrikken ons niet af. Sterker nog: ze motiveren, inspireren en boosten het creatief proces richting de meest uiteenlopende internationale zakelijke evenementen. Dit doen we samen met een netwerk aan exclusieve partners. Een congres, vergadering, bijeenkomst of ander zakelijk evenement in Shanghai of Dubai? Creators of Live kent geen grenzen en volgt geen gebaande paden. Wij nemen risico’s en pionieren: in binnen- én buitenland.

Mogen wij je overweldigen met deze high end zakelijke evenementen?

Exclusieve en high end zakelijke evenementen

Creators of Live adviseert in alle mogelijkheden om jouw exclusieve en high online of offline zakelijke evenement tot een groot succes te maken. Dat die mogelijkheden eindeloos zijn, is een understatement. Laten we bij het begin beginnen: een kennismaking!

Jacco Verschoor